nba baschet logo 512px

Pasiune

Suntem fani ai baschetului și NBA de peste 20 de ani și de aproximativ 10 ani, încercăm să clădim o comunitate românească care să fie la fel de pasionată ca și noi. Hai și tu pe nbabaschet.ro!

Profesionalism

Avem peste 10 ani de experiență în domeniul jurnalismului profesat atât în limba română, cât și în limba engleză. Respectăm de fiecare dată rigorile jurnalismului sportiv de calitate.

Creativitate

Articolele noastre nu sunt pur și simplu informative. Ele spun o poveste despre faptele ce s-au petrecut în spatele cortinei, acolo unde s-a clădit, de fapt, caracterul de învingător al baschetbalistului.

CINE SUNTEM

NBA Baschet este o platformă de știri ce s-a născut din dorința unor fani NBA de a-și împărtăși pasiunea cu ceilalți vorbitori de limbă română.

Visul a apărut la începutul anilor 2000, printre secvențele rare de la CNN și statisticile savurate pe teletextul televizoarelor noastre color. Pe-atunci, NBA era departe de a fi global și Internetul era încă un lux.

Proiectul în sine și-a făcut debutul în toamna lui 2011, în momentul grevei jucătorilor care a amânat startul sezonului NBA 2011 – 2012. Neoficial, a început ca un alt blog pe platforma de blogging gratuita blog.com.

Oficial, nbabaschet.ro a văzut lumina zilei la începutul lui decembrie 2011, imediat după ce greva s-a încheiat și liga a anunțat data de 25 decembrie drept startul oficial al sezonului.

De atunci, am scris sute de articole și o parte din ele – cele mai importante care au trecut testul timpului – le veți regăsi în versiunea actuală a site-ului.

Desigur, au existat și destule perioade de inactivitate din motive obiective, însă dorim să păstrăm speranța că visul nostru de a crea o platformă 100% românească pentru toți pasionații de NBA și de baschet se va împlini.

Împreună suntem mai puternici!

PARTENERI

Superbowl.ro este un nou portal de știri dedicat fotbalului american și ligii profesioniste de fotbal american din Statele Unite, NFL.

Superbowl RO încearcă să adune pasionații de fotbal american, vorbitori de limbă română, de pretutindeni, pe o singură platformă și, în același timp, încearcă să promoveze un sport foarte puțin cunoscut în România.

Tactică, organizare, sincronizare, disciplină, efort colectiv, suferință, atitudine, răsplată – toate caracterizează cel mai iubit sport din SUA. Învață și tu ceea ce înseamnă fotbalul american cu superbowl.ro.

superbowl.ro logo

Pentru parteneriate sau pentru orice fel de mesaje destinate redacției noastre, vă rugăm să ne scrieți pe adresa noastră contact@nbabaschet.ro sau să folosiți formularul nostru de pe pagina de Contact.