Ultima Actualizare: 28 Ianuarie 2021

Utilizarea site-ului nbabaschet.ro constituie acordul expres și neechivoc al utilizatorului cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, în conformitate cu legislația în vigoare:

  • Regulamentul (UE) nr. 679/2016 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE și orice alt act normativ de modificare, completare a acestui Regulament.
  • Legea 190/18.07.2018 privind măsurile de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/C.E. și orice alt act normative de modificare, completare a acestei Legi.
  • Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.

Cine Suntem

Adresa noastră este https://nbabaschet.ro.

Cum colectăm datele dvs. personale

Există două moduri în care colectăm datele personale, și anume:

  • direct de la dumneavoastră, spre exemplu, atunci când completați formulare disponibile pe site.
  • Indirect, atunci când colectăm date prin cookie-uri și alte tehnologii digitale.

Colectarea directă de date cu caracter personal:

Când comunicați cu noi

Procesăm datele conținute în orice formular de cerere pe care ni-l trimiteți, cum ar fi numele, telefonul, e-mailul, compania, în scopul de a comunica cu dumneavoastră, în legătură cu cerințele sau sesizările pe care le faceți.

Când vă abonați la alerte prin e-mail

Procesăm direct datele, cum ar fi numele de utilizator, numele și adresa de e-mail, în mod direct, în scopul de a vă trimite informații relevante și/sau buletin informativ denumit în mod uzual, newsletter.

Când comentați un articol de-al nostru

Când decideți să folosiți formularul de comentarii, atașat fiecărui articol de pe site-ul nbabaschet.ro, vom colecta orice fel de date pe care le veți completa, în mod voit, cum ar fi nume, e-mail, mesaj și, în plus, vom stoca IP-ul dumneavoastră și informații necesare din browser-ul dumneavoastră pentru a preveni spam-ul.

Colectarea indirectă de date cu caracter personal:

Când vizitați site-ul nostru

Procesăm direct date precum IP-ul, locația dumneavoastră, setările browser-ului, durata vizitei, sistemul de operare, căile de navigare pe care le colectăm automat în timp ce navigați pe site-ul nbabaschet.ro.

Folosim Google Analytics, un serviciu pentru analiză web, furnizat de Google. Google Analytics utilizează cookie-uri pentru a ne ajuta să înțelegem cum folosiți site-ul nbabaschet.ro. Informațiile generate de cookie-uri cu privire la utilizarea de către dumneavoastră a site-ului vor fi transmise și stocate de Google pe servere care pot fi localizate în UE, SEE și/sau Statele Unite. Google va utiliza aceste informații în scopul evaluării utilizării de către dumneavoastră a site-ului, elaborând rapoarte cu privire la activitatea site-ului și furnizând alte servicii conexe. De asemenea, Google poate transfera aceste informații către terți, în cazul în care are această obligație, conform legii, sau în cazul în care acești terți prelucrează informațiile în numele Google.

Puteți renunța la Google Analytics exercitând refuzul de a activa cookie-urile non-necesare de pe site-ul nbabaschet.ro.

Pentru mai multe detalii cu privire la politica de confidențialitate Google, vă rugăm să vizitați și să citiți https://policies.google.com/privacy/partners.

Cum folosim datele colectate de la dumneavoastră

Dacă lăsați un comentariu pe site-ul nbabaschet.ro, comentariul și datele conexe vor fi păstrate pentru o perioadă nedeterminată de timp. Facem acest lucru pentru a oferi celorlalți utilizatori o imagine de ansamblu cu privire la părerea comunității și pentru a nu mai aproba manual comentariile pe care le veți face ulterior.

Divulgarea datelor cu caracter personal către terțe părți

Din motive legate de interesul nostru legitim, putem divulga datele colectate de la dumneavoastră unor terțe părți, atâta timp cât acest lucru este necesar pentru activitatea noastră. Astfel, putem divulga date personale furnizorilor de produse și servicii digitale (întreținere, aplicații software și sisteme, securitate), marketing (analiză, promovare, administrare newsletter), arhivare sau alte servicii. De asemenea, putem divulga datele colectate autorităților, instituțiilor publice, avocaților, companiilor de asigurări, auditorilor, consultanților externi numai atunci când acest lucru este necesar sau este o cerință legală.

Protecția datelor cu caracter personal

Suntem răspunzători pentru protejarea datelor cu caracter personal (colectate direct sau indirect), prin urmare, căutăm ca sistemele digitale, inclusiv cele ce țin de securitatea datelor dumneavoastră, să funcționeze la parametri optimi.

Ce drepturi aveți în calitate de persoană vizată

Dacă ați lăsat un comentariu sau dacă ne-ați trimis un mesaj personalizat utilizând formularul nostru de contact, puteți cere un fișier cu datele pe care le-am colectat de la dumneavoastră, inclusiv orice fel de date pe care ni le-ați oferit la un moment dat. De asemenea, puteți cere ștergerea oricăror date colectate de la dumneavoastră, cu mențiunea că nu vom putea șterge datele pe care suntem obligați să le reținem, din considerente legale, administrative, sau de confidențialitate.

Cum ne puteți contacta

Pentru orice întrebări sau solicitări de clarificare privind modul în care procesăm datele cu caracter personal sau cererile privind exercitarea drepturilor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@nbabaschet.ro.