Ultima Actualizare: 5 Octombrie 2020

Platforma nbabaschet.ro denumită in continuare ”OPERATORUL”, deține toate drepturile de autor asupra textelor, fotografiilor și/sau simbolurilor grafice care apar pe site-ul https://nbabaschet.ro/.

În cazul în care dreptul de autor al unui text sau al unor imagini aparține altei entități, vom face tot posibilul să specificăm proveniența.

Condiții de utilizare

Prin accesarea nbabaschet.ro, vă declarați de acord cu următoarele condiții de utilizare:

  • Este interzisă copierea, modificarea, reproducerea, republicarea, afișarea, transmiterea sau distribuirea în orice mod a materialelor integrate pe acest site și care sunt publicate de către OPERATOR, materiale protejate prin legile naționale și internaționale de copyright. Copierea, modificarea sau expunerea numelor, logo-urilor, textului sau imaginilor grafice integrate pe nbabaschet.ro nu sunt permise decât cu acordul scris al OPERATORULUI.
  • Este interzisă redistribuirea vreunei pagini din site-ul OPERATORULUI prin ”framing”, cu excepția existenței unui acord scris din partea OPERATORULUI cu privire la acceptul redistribuirii vreunei pagini.

Responsabilitate

OPERATORUL nu își asumă responsabilitatea pentru formularele completate necorespunzător, din punct de vedere al conținutului.

Informațiile din buletinele informative oferite de OPERATOR, denumite și newsletter, aplicațiile și site-ul nbabaschet.ro nu vor fi interpretate ca ofertă sau recomandare pentru alte produse sau pentru realizarea unei investiții.

OPERATORUL nu oferă nicio garanție pentru informațiile conținute pe site-ul nbabaschet.ro.

OPERATORUL nu răspunde pentru conținutul niciunui site ce conține link-uri către site-ul nbabaschet.ro și care aparțin altor instituții. OPERATORUL nu răspunde pentru informația niciunui site cu care este conectat sau în parteneriat.

Orice link sau legătură de pe site-ul nbabaschet.ro nu implică faptul că OPERATORUL susține sau acceptă orice responsabilitate pentru conținutul sau utilizarea site-ului conectat și/sau partener.

Date cu caracter personal

Prin completarea datelor personale în formularul de contact de pe site, participanții sunt de acord cu privire la toate prevederile prezentului Regulament și își dau acordul că datele lor cu caracter personal să fie stocate și prelucrate de OPERATOR și de a primi pe viitor informații despre noi oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing direct.

Datele cu caracter personal precum: numele, adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastră pe care le transmiteți prin completarea oricărui formular online vor fi folosite în conformitate cu Politica de Confidențialitate.

Alte date sau materiale transmise de către dumneavoastră către noi (comentarii, sugestii, întrebări) sunt considerate neconfidențiale și nu sunt protejate de drepturi de proprietate intelectuală determinate.

Clauze finale

OPERATORUL nu oferă niciun fel de garanție asupra materialelor expuse pe site-ul nbabaschet.ro.

OPERATORUL nu oferă nicio garanție că platforma nbabaschet.ro va fi neîntreruptă sau fără erori, că defecțiunile vor fi remediate sau că materialele și aplicațiile furnizate către utilizatorii platformei (precum newsletter, site-uri, aplicații, servere) sunt lipsite de componente dăunătoare sau că sunt corecte, exacte și/sau de încredere. Dumneavoastră vă asumați răspunderea și consecințele în cazul în care veți suferi daune din cauza accesării platformei nbabaschet.ro. Dumneavoastră veți suporta costurile pentru remedierea oricărei daune.

OPERATORUL nu este răspunzător pentru nicio daună rezultată sau nu din utilizarea platformei nbabaschet.ro.

OPERATORUL pune la dispoziție materialele și informațiile de pe site-ul nbabaschet.ro numai utilizatorilor din România și nu este responsabil în cazul în care acestea nu sunt disponibile în alte țări decât Romania.

OPERATORUL își rezervă dreptul de a face orice completări sau modificări la prezentele texte legale.